Dünya üzerindeki en iyi doğal antibiyotik olarak tanımlanan bal, bağışıklık sistemimizi güçlendirici güce sahiptir, özellikle enfeksiyon, grip ve soğuk algınlığı ile savaşta en önemli yardımcımız olan beyaz kan hücrelerini de güçlendiricidir. Bu yiyecek, aynı zamanda, yaraları iyileştirmek, öksürüğü yatıştırmak, ve iyileşme sürecini kısaltmak için de oldukça yardımcıdır.
Bünyenizi Güçlendirmenin Yolları
Hastalıklara Karşı Bir Tedavi Olarak Bal, Sarımsak ve Elma Sirkesinin Karıştırılması
Unutmayın ki, bu üç içerik de, sağlığınız açısından çok çeşitli faydalar sağlamaktadırlar ve de hastalıklarla savaşta, her biri de çok güçlüdürler. Bu besinleri tüketmenin en iyi yolu, onları karıştırarak tüketmektir, ki bu sayede etkilerini de arttırmış olursunuz. Sarımsak, elma sirkesi ve balı karıştırdığınız zaman; tansiyonu düşürücü, soğuk algınlığı ve enfeksiyonları iyileştirici, kanser, astım, artrit, kısırlık ve iktidarsızlık gibi kronik problemleri giderici, olağanüstü bir tedavi elde etmiş olursunuz.
Çeşitli araştırmalar göstermektedir ki, bu üç süper besin, kanserli hücrelerle savaşabilmek açısından, inanılmaz güçlü bir tedavi ortaya çıkarmaktadırlar. Bu karışım ile tedavi gören hastalarda, oldukça olumlu gelişmeler gözlemlenmiştir.
Bu tarifi hazırlayabilmek için, bitkiler.gen.tr özel bir yol izlemenize gerek yoktur. Malzemelerin ucuz ve ulaşılabilir olması avantajlarına ilaveten, tarifi hazırlamak da oldukça kolaydır.
Malzemeler:
Bir fincan elma sirkesi (250 ml),
Bir fincan organik, pastörize edilmemiş bal (400 gr),
On diş sarımsak.
Hazırlanışı:
Cam bir kavanozda tüm malzemeleri karıştırın ve yaklaşık doksan saniye kadar çalkalayın.
En ideali, bu karışımı beş gün içerisinde tüketmenizdir. Çünkü zaman geçtikçe, faydalı içeriklerini kaybetmeye başlayacaktır.
Buzdolabında muhafaza edebilirsiniz ancak her zaman kapağını kapalı tutmanız gerektiğini unutmayın.
Her sabah uyandığınızda iki yemek kaşığı tüketerek tedaviye başlayın.
Eğer tadından rahatsızlık duyarsanız, bir bardak su veya taze sıkılmış meyve suyu ile karışımı seyrelterek de tüketebileceğinizi aklınızda bulundurun.
Tedaviye başladıktan iki hafta kadar sonra, olumlu sonuçları gözlemlemeye başlayacaksınız.
Afiyet ve Sağlıcakla kalın!