Çörek otu tohumları güzelce kavrulur ve değirmende toz haline gelinceye değin öğütülüp içerisine yine kavrulmuş nohut tozu ilave edilir. Çörek otu kahvesi aynı Türk kahvesi gibi pişirilir. Pişme sıcaklığı, süresi ve su kahve oranı Türk kahvesine eşittir. Tadı Türk Kahvesini arattırdığı için Türk Kahvesinin yerini alamamıştır. Bununla birlikte bilinmesi gereken bir şey daha var ki çörek otu pişirildiği veya kavrulduğu zaman faydalı özelliğinin bir çoğu kaybolmaktadır. bitkiler.gen.tr Bu şekilde faydadan çok sadece keyif verebilir.
Bitki Ara
Kategoriler
Son Yazılar
- sanal sohbet – sanalsohbet.org
- Organik Bal’ın faydaları
- Kemik Suyu ve Faydaları
- Ödem Yapan Besinler
- Ağrı Kesici Şifalı Bitkiler Nelerdir?
- Limonu saklama tüyosu
- Keçi Boynuzu Diyeti Nasıl Yapılır?
- Sirkenin Faydaları
- Proteinin Faydaları
- Isırgan Otu Çayının Faydaları
- Kantaron otu ve faydaları kullanımı
- Brokolinin Bilinmeyen 12 Faydası
- Kırkkilit otu faydaları
- İncir suyunun faydaları
- Kuşburnu çayının faydaları
- Limon Kabuğunun Faydaları
- Topuk Dikeni Bitkisel Tedavi, Topuk Dikeni Nasıl Geçer?
- sertleşmeye iyi gelen bitkiler
- cinselliğe iyi gelen şifalı bitkiler
- Kudret Narı Faydaları