MALZEMELER
250GR FASULYE TURŞUSU
1 ADET SOĞAN
1TATLI KAŞIĞI DOĞAL TEREYAĞI
2/3 SB SICAK SU
HAZIRLANIŞI
ÖNCELİKLE SOĞANLAR KÜP KÜP DOĞRANIR, GENİŞ BİR TENCERE İÇERİSİNDE TEREYAĞ İLE HAFİF PEMBELEŞİNCEYE KADAR SOTELENİR.
FASULYE TURŞUSU 3/4 CM ENİNDE DOĞRANIR, KAVRULAN SOĞANLAR İLE BİRLİKTE 10 DAKİKA KADAR KAVRULUR.
İÇERİSİNE GÖZ KARARI SICAK SU İLAVESİ YAPILIR VE FASULYELER YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRİLİR.
TURŞU TUZLU OLDUĞUNDAN DOLAYI EKSTRA TUZ EKLEMEYE GEREK YOKTUR.
SICAK SERVİS YAPILMALIDIR.
AFİYET OLSUN